ما بنیان گذاران بیکران راه دریا همواره بر این باور بوده و هستیم، که بالاترین ارزشی که می توان به صاحبان کالای تجاری در مسیر حمل و نقل دریایی، هوایی، ریلی و جاده ای هدیه کرد، آسودگی خیالی است که تنها با خلق اعتماد و اطمینان در ذهن او متولد می شود.
ارائه سرویس دریافت کالا از درب کارخانه (Ex-Work) و تحویل تا بندر مقصد
تجارت بین الملل جهت خرید و فروش کالا، انجام کلیه خدمات حواله جات ارزی به صورت آنلاین
ترخیص کالا و خدمات بازرگانی جهت واردات و صادرات
ترانزیت کالا بین گمرکات داخلی و ترانزیت بین المللی
ارائه سرویس حمل و نقل جاده ای از مبادی اروپایی و ترکیه به گمرکات ایران
مشاوره و ارائه سرویس فورواردری جهت حمل محصولات هوایی به منظور واردات و صادرات
گستره حمل دریایی بیکران راه دریا
بنادر حوزه خلیج فارس و دریای عمان
بنادر هند
بنادر چین
بنادر آبهای جنوب شرقی آسیا
بنادر اروپایی
بنادر آمریکای شمالی
بندر امریکای جنوبی
بنادر آفریقا
بنادر اقیانوسیه
حمل و نقل بین المللی چیست؟
به هر گونه جابجایی کالا از کشوری به کشور دیگر با رعایت قوانین خاص حمل و نقل بین المللی می گویند. این روش حمل و نقل که در خارج از مرزهای یک کشور انجام می شود، روش های مختلفی دارد و محدود به یک نوع خاص نیست.
انواع روش های حمل و نقل بین المللی
در حمل و نقل بین المللی جابه جایی کالا محدودیت خاصی ندارد و از هر وسیله ای برای ارسال کالا از کشوری به کشور دیگر می توان استفاده کرد. این نوع حمل و نقل شامل روش های زیر است:
حمل و نقل جاده ای
حمل و نقل هوایی
حمل و نقل دریایی
حمل و نقل ریلی
حمل و نقل از طریق خطوط لوله
حمل و نقل ترکیبی یا چند وجهی
حمل و نقل بین المللی چگونه انجام می شود؟
این نوع حمل و نقل توسط شرکت های حمل و نقل بین المللی و بر اساس قراردادهای مشخصی و به روش های مختلف حمل و نقل انجام می شود. در این قرارداد ها که بین طرفین مذاکره بسته می شود نوع حمل و نقل، وظایف هر یک از طرفین، زمان تحویل کالا، نوع بیمه و موارد دیگر مشخص می شود.
انواع شرکت های حمل و نقل بین المللی
شرکت های فعال در حمل و نقل بین المللی به طور کلی به دو صورت زیر هستند و بسته به نوع فعالیت وظایف مختلفی را بر عهده می گیرد.
۱– شرکت های کریر ( Carrier):
این شرکت ها دارای وسیله نقلیه حمل بار مثل کامیون و کشتی هستند. این شرکت ها بر اساس کنوانسیون ها، عرف بین المللی و قوانین و مقررات داخلی کشورها وظیفه جابهجایی کالا از کشور مبدا به کشور مقصد، توسط روش حمل تعیینی مطابق با قرارداد را بر عهده دارند. این شرکتها به عنوان حمل کننده قانونی کالا شناخته شدهاند.
۲– شرکت های فورواردر (Forwarder)
شرکت های فورواردر در واقع انواع فعالیت های حمل و نقل بین المللی از جمله هماهنگی عملیات و ترتیب ارسال و تحویل کالا را بر اساسی روش های حمل و نقل بین المللی اعم از جاده ای، هوایی، دریایی و یا ترکیبی از آنها را بر اساس بارنامه انجام می دهند. یک شرکت فورواردر ممکن است با چندین شرکت کریر کار کند و بر عکس.
آیا نیاز به برآورد هزینه و مشاوره در حوزه حمل بین المللی کالای خود دارید؟
راه های مختلفی برای حمل کالا از یک کشور به کشور دیگر وجود دارد که هر کدام قوانین و مقررات خاص خودشان را دارند. شرکت های حمل و نقل بین المللی فعال نیز ملزم به رعایت این قوانین هستند.
در حمل و نقل بین المللی هوایی قوانین و مقررات بین المللی مانند کنوانسیون شیکاگو ۱۹۷۴ و کنوانسیون ورشو می بایست رعایت شود.
کنوانسیون CMR 1956 و کنوانسیون کارناتاکا ۱۹۵۹ نیز از مهمترین قوانین بین المللی در حمل و نقل جاده ای محسوب می شوند.
کنوانسیون بروکسل، پروتکل لاهه، کنوانسیون هامبورگ و کنوانسیون سازمان ملل متحد در ژنو و مقررات روتردام نیز در حمل و نقل بین المللی دریایی رعایت می شود.